aragon-engineering-slide-home-remote-control-monitorsystemen-1

Integratie van remote control en monitorsystemen

Aragon Engineering heeft verschillende remote control en monitorsystemen ontwikkeld en in de markt gezet. De basis van onze remote controlvisie zijn een supervisor-systeem en lokale intelligentie(s). De lokale intelligentie bestuurt het geautomatiseerde, lokale proces en slaat procesvariabelen op in zijn geheugen. Tevens waarborgt de lokale intelligentie de communicatie met het supervisor-system.

Alarmmeldingen en relevante statusveranderingen worden gemeld aan het supervisor-systeem waarna een geprogrammeerde actie kan volgen. Dit kan bijvoorbeeld een bericht per sms, email, telefoon o.i.d. aan een storingsmonteur zijn. De storingsmonteur kan op zijn beurt met zijn laptop verbinding maken met de lokale intelligentie en de status van de lokatie bekijken. Hierop kan hij zijn actie afstemmen.

Offerte aanvragen

Jan Vergoossen is het aanspreekpunt voor de integratie van de remote control en monitorsystemen. Heeft u vragen neem dan vrijblijvend contact op. Wij geven u graag meer informatie. Ook kunt u een geheel vrijblijvende offerte aanvragen.

Neem contact op


Top