aragon-engineering-slide-home-elektrotechnische-besturingsoplossingen-3

Besturing van bewerkingsmachines en calamiteitenbuffers

Aragon Engineering maakt elektrotechnische besturingsoplossingen voor processen en machines. We maken PLC software en produceren panelen in onze werkplaats te Echt. Aragon heeft ook verschillende remote control en monitorsystemen in de markt gezet.

Remote Control in diverse waterzuiveringen

Waterzuiveringen worden centraal gevolgd en bediend. Trends, status-informatie en alarmmeldingen worden via een ADSL-verbinding verstuurd naar een server. Deze verpakt de informatie in een database. De voordelen zijn legio, vanuit kantoor of vanuit de thuislocatie kan men ingrijpen in het proces en de bedrijfswagen kan blijven staan.


APG

Huygen Installatie Adviseurs heeft een concept ontwikkeld om bij netuitval het vermogen van de NSA’s (noodstroom aggregaten) optimaal te benutten. Homij Technische installatie heeft in samenwerking met Aragon de besturing voor dit concept gerealiseerd. Bij netuitval worden aan de hand van vermogensmetingen verbruikers ingeschakeld. Het systeem bestaat uit twee centrale besturingskasten en 5 decentrale kasten. De centrale en decentrale kasten zijn redundant gekoppeld deels via glasvezel en profibus.


Offerte aanvragen

Wilt u weten wat wij precies voor u kunnen betekenen? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan.

Neem contact op


Top